Μια ιστοσελίδα μπορεί να προσελκύσει νέους πελάτες (Οργανική επισκεψιμότητα) Img_Post

Μια ιστοσελίδα μπορεί να προσελκύσει νέους πελάτες (Οργανική επισκεψιμότητα)

Είτε είστε μια νεοσύστατη τοπική επιχείρηση είτε ένα καθιερωμένη αναγνωρίσιμο Brand, η μεγιστοποίηση της εμβέλειας και προβολής των προϊόντων και υπηρεσιών σας πρέπει να είναι το κύριο κίνητρό σας, καθώς θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες και έτσι περισσότερα έσοδα.

Μια ιστοσελίδα είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσελκύσετε νέους πελάτες. Μία καλά βελτιστοποιημένη ιστοσελίδα για τις μηχανές αναζήτησης (SEO Optimized Website) μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να κατατάσσεται ψηλά στις αναζητήσεις για μια μεγάλη ποικιλία λέξεων-κλειδιών και να αυξήσει την οργανική επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδας σας.

Περισσότερο από το 81% των καταναλωτών, προτού πραγματοποιήσουν μια αγορά, αναζητούν και ενημερώνονται για τα προϊόντα και  τις υπηρεσίες που τους ενδιαφέρουν στο διαδίκτυο (Google search). Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που οι άνθρωποι πραγματοποιούν σχετικές αναζητήσεις για τα προϊόντα ή υπηρεσίες που προφέρεται η ιστοσελίδα σας θα εμφανίζεται ψηλά στη λίστα αποτελεσμάτων.

Έτσι, με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε περισσότερες online προβολές, άρα περισσότερους δυνητικούς πελάτες. Θα αυξήσετε δραστικά τον όγκο των πελατών σας, συνεπώς και αύξηση των κερδών σας.


Αν ενδιαφέρει και εσάς να δημιουργήσετε μια πλήρως λειτουργική Iστοσελίδα ή ένα Eshop ή μια διαφημιστική καμπάνια (Social Media Marketing, Email Marketing, Google Ads, Marketing Περιεχομένου) που να φέρει αποτελέσματα στην επιχείρησή σας επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσετε όλες τις απορίες σας και να λάβετε μία δωρεάν μελέτη και προσφορά από την DigitalNode, για μία ολοκληρωμένη πρόταση για την επιχείρησής σας.

Scroll to Top