Υπηρεσιες

Κατασκευή Ιστοσελίδων και E-shop

Η κάθε ιστοσελίδα είναι μοναδική όπως και η επιχείρησή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε την ιστοσελίδα σας όπως εσείς την έχετε ονειρευτεί.

Η ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας αποτελεί την ψηφιακή της εικόνα

Η ιστοσελίδα στις μέρες μας είναι ένα εργαλειό που θα φέρει την επιχείρηση σας μπροστά στο ευρύ κοινό. Θα αποτελεί την εικόνα της επιχείρησής σας στην παγκόσμια αγορά προσελκύοντας νέους επισκέπτες, μετατρέποντας τους σε πελάτες.
Η ιστοσελίδα είναι μια επένδυση όπου με μικρό κόστος πολλαπλασιάζετε τη δυναμική και τις ευκαιρίες της επιχείρησή σας. Σας φέρνει πιο ισχυρούς στον ανταγωνισμό. Δημιουργείται κύρος και αξιοπιστία στον κλάδο που δραστηριοποιήστε.
Ενισχύετε το Brand Name σας προβάλοντας στους επισκέπτες τι αντιπροσωπεύετε, τι προσφέρετε και πώς διαφέρετε απο τις υπόλοιπες ανταγωνιστικές επιχειρήσεις.

Επιπλέον μέσω της ιστοσελίδας σας θα μπορείτε να ενημερώνετε το κοινό και τους δυνητικούς σας πελάτες για τα νέα της επιχείρησή σας, για τα υπάρχοντα αλλά και νέα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρετε, τις προσφορές σας κτλ.
Με λίγα λόγια η ιστοσελίδα σας θα λειτουργεί ως βιτρίνα για την επιχείρησή σας προσελκύοντας νέους πελάτες το οποίο μεταφράζετε σε αύξηση των κερδών αλλά και εξυπηρετόντας και υποστυρίζοντας το ήδη υπάρχον πελατολόγιο σας.

Τι προσφέρουμε για την δημιουργία της νέας ιστοσελίδας

Προσφέρουμε μια ιστοσελίδα προσαρμοσμένη στην εταιρική ταυτότητα της επιχείρησή σας. Σχεδιασμένη λαμβάνοντας υπόψη τους πελάτες σας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε, τις αξίες που πρεσβεύετε. Επιπλέον ο τρόπος γραφής των κειμένων και η συλλογή των φωτογραφιών που θα χρησιμοποιηθούν είναι πολύ σημαντικά ώστε να έχετε μία πλήρως λειτουργική, γρήγορη, ευανάγνωστη, ποιοτική και αποτελεσματική ιστοσελίδα η οποία θα μετατρέπει τους επισκέπτες σε πελάτες.

ο τροπος μας

Γρήγορη, Εύχρηστη, Πλήρως λειτουργική σε κινητές συσκευές, Πρακτική - Λειτουργική

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την ιστοσελίδα σας έτσι όπως την έχετε ονειρευτεί, σχεδιασμένη και προσαρμοσμένη πάνω στις δικές σας ανάγκες, πελάτες και τομέα / κλάδο που δραστηριοποιήστε!

Γρήγορη

Η υψηλή ταχύτητα εξασφαλίζει μια εντυπωσιακή εμπειρία χρήστη. Ενισχύει την κατάταξη SEO της ιστοσελίδας σας. Ενισχύει τις μετατροπές δηλαδή την επίτευξη στόχων, πωλήσεις.

Εύχρηστη

Ο επισκέπτης πρέπει να βρίσκει άμεσα αυτό για το οποίο επισκέφθηκε την ιστοσελίδα ή το e-shop σας και να μπορεί να πράξει άμεσα.

Πλήρως λειτουργική σε κινητές συσκευές

Τα 2/3 των χρηστών πλέον χρησιμοποιούν κινητές συσκευές για να περιηγηθούν στο διαδίκτυο. Οπότε είναι απαραίτητος ο σχεδιασμός και η κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων οι οποίες προσαρμόζονται στις ανάγκες των επισκεπτών, πελατών σας.

Πρακτική - Λειτουργική

Η ιστοσελίδα ή το e-shop το οποίο θα σχεδιάσουμε και θα αναπτύξουμε, θα είναι πρακτική, λειτουργική και φιλική τόσο για τους χρήστες όσο και για τους διαχειριστές της. Έτσι θα μπορείτε να κάνετε τις καθημερινές σας λειτουργίες όπως παραγγελίες, κρατήσεις, blogging με ευκολία και άνεση.

Έργα

Πρόσφατες ιστοσελίδες πελατών που μας εμπιστεύτηκαν.
Scroll to Top