fbpx
Υπηρεσιες

Digital Marketing

Διαφημιστείτε με τον κατάλληλο τρόπο στο κατάλληλο κοινό.

Προωθήστε και προβάλλεται την ιστοσελίδα, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας μέσα από κατάλληλα κανάλια μπροστά στα μεγαλύτερα και κατάλληλα κοινά

Δημιουργήσαμε το e-shop ή την ιστοσελίδα σας, η οποία υποστηρίζει, ενισχύει και καλύπτει πλήρως όλους τους επιχειρηματικούς σας στόχους και ανάγκες.

Θέλετε όμως ένα δυνατό προβάδισμα στην παρουσία σας στην διαδικτυακή αγορά. Θέλετε να είστε μπροστά από τον ανταγωνισμό σας και όχι να ακολουθείτε. Θέλετε να λανσάρετε ένα νέο προϊόν, μια υπηρεσία ή να ενισχύσετε την ήδη υπάρχουσα παρουσία σας.

Λύση υπάρχει και ονομάζεται Digital Marketing όπως είναι ευρέως γνωστό στο χώρο του διαδικτύου. Η εταιρία μας έρχεται να ενισχύσει την επιχείρησή σας, παρέχοντας πακέτα υπηρεσιών, σχεδιασμένα με βάση τους στόχους, τις ανάγκες και τις προτεραιότητές σας.

Digital Marketing Yπηρεσιες

Οδηγήστε την επιχείρησή σας στον ψηφιακό κόσμο

Διεκδικήστε την θέση σας στην εγχώρια αλλά και παγκόσμια αγορά. Εδραιωθείτε και δημιουργήστε ένα ισχύρο Brand Νame.

Social Media Marketing

Η διαφήμιση στα social media δεν είναι αυτό που βλέπετε στις σελίδες του FaceBook και του Instragram. Είναι όλη η δουλεία πίσω από αυτές. Είναι οι αλγόριθμοι που θα καταγράψουν την συμπεριφορά του κοινού σας, το περιεχόμενο (content) με το οποίο θα αλληλεπιδράσουν οι followers σας και οι διαφημίσεις από τις οποίες θα αγοράζουν οι πελάτες σας.

Πως θα ξεκινήσουμε;

 • Καθορίζουμε την εταιρική ταυτότητα της επιχείρηση σας και καταγράφουμε τους στόχους που είναι σημαντική για εσάς.
 • Διαλέγουμε τα κοινωνικά δίκτυα τα οποία “ταιριάζουν” καλύτερα στο Brand σας όπως, Facebook ,Instagram, Youtube, TikTok κτλ.
 • Αφού συλλέξουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες , δημιουργούμε μια εξατομικευμένη στρατηγική Marketing στην οποία αναλύουμε κάθε ενέργεια που θα γίνεται στα Social Media, αλλά κυριώς αιτιολογούμε το γιατί.
 • Υλοποιούμε το Social Media marketing πλάνο, τρέχουμε τις διαφημίσεις, αυξάνεται η επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα ή πωλήσεις στο e-shop σας.
 • Συλλέγουμε τα δεδομένα, τα αναλύουμε και επαναπροσδιορίζουμε τους στόχους μαζί, βάσει των αποτελεσμάτων.

Google Ads

Μαζί θα στήσουμε μια ολοκληρωμένη στρατηγική διαφήμισης στη Google, προσαρμοσμένη πάνω στις δικές σας ανάγκες.

Τα Google Ads αποτελούν ένα εργαλείο πληρωμένης διαφήμισης που μας δίνει τη δυνατότητα να προωθήσουμε την επιχείρησή σας στη μηχανή αναζήτησης της Google. Να δημιουργήσουμε καμπάνιες με τις οποίες θα διαφημίσουμε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, αλλά και το ίδιο το Brand σας!

Τα Google Ads παρέχουν απίστευτη ευελιξία και έλεγχο κινήσεων, μετρίσιμο κόστος και αποτελέσματα καθώς και δυνατότητα εξαιρετικά στοχευμένης διαφήμισης σε κοινό που πραγματικά αξίζει να επενδύσεις.

Τα πλεονεκτήματα του:

 • Αναγνωρισιμότητα του Brand σας.
 • Προσέλκυση κοινού τόσο στην ιστοσελίδα όσο και στο φυσικό σας κατάστημα.
 • Αύξηση πωλήσεων είτε στο e-shop, είτε στο φυσικό σας κατάστημα.

Email Marketing

Το Email Marketing θεωρείτε ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους προσέγγισης του κοινού σας!

Μαζί δεν θα στέλνουμε απλά Newsletter! θα στέλνουμε Newsletter που θα στοχεύουν στην πώληση.

Πως το κάνουμε;
Εξατομίκευση περιεχομένου ανάλογα με την συμπεριφορά των χρηστών. Εμείς με ειδικά εργαλεία και μεθόδους, αυτοματοποιούμε το μηχανισμό των Newsletter και ο κάθε παραλήπτης λαμβάνει το προϊόν που αυτός θέλει να δεί ή ενδιαφέρεται να αγοράσει.

Marketing Περιεχομένου

Το Content Marketing είναι μια στρατηγική προσέγγιση του Digital Marketing η οποία εστιάζει στη δημιουργία και διάδοση ποιοτικού και πρωτότυπου περιεχομένου. Σκοπός του είναι αρχικά να προσελκύσει νέο κοινό και μετέπειτα να διατηρήσει το ενδιαφερόμενο κοινό. Να δημιουργηθεί μία σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ του Brand σας και του κοινού.

Πως βοηθάει το Marketing περιεχομένου;

 • Βελτιώνει το επίπεδο αναγνωρισιμότητας του Brand σας.
 • Συνεισφέρει σημαντικά στην αύξηση του οργανικού traffic (αναζητήσεις Google).
 • Αυξάνει το traffic της ιστοσελίδας ή του e-shop σας.
 • Δημιουργεί εσωτερικά ή εξωτερικά backlinks.
 • Πλαισιώνει και ενισχύει τις digital καμπάνιες σας σε Social Media, Google Ads, Email Marketing.

Διαδικασία:

 • Μαθαίνουμε τα πάντα γύρω από το κοινό σας.
 • Δημιουργούμε περιεχόμενο (website copywritting & blogging).
 • Το Διανείμουμε στα κατάλληλα κανάλια χρησιμοποιώντας στρατηγικές SEO.

Με τις παραπάνω διαδικασίες γνωστοποιούμε το αντικείμενο και τις αξίες της επιχείρηση σας, δίνοντας στο κοινό σας το κίνητρο να σας γνωρίσει καλύτερα, να εκδηλώσει ενδιαφέρον και να αλληλεπιδράσει μαζί σας!

Scroll to Top