Ο χρόνος φόρτωσης και η ταχύτητα σελίδας είναι ο βασιλιάς - Digital Node Agency - Post Img

Ο χρόνος φόρτωσης και η ταχύτητα σελίδας είναι ο βασιλιάς

Ένα από τα πιο σημαντικά στάνταρ της σχεδίασης ιστοσελίδων είναι ο εξαιρετικά γρήγορος χρόνος φόρτωσης της. Οι γρήγοροι χρόνοι φόρτωσης είναι βασικοί παράγοντες στο UX (Εμπειρία Χρήστη) και στο SEO. Συνεχίζουν να αποτελούν κορυφαία προτεραιότητα για ιστοσελίδες που θέλουν να κατατάσσονται ψηλά και να κάνουν καλύτερες μετατροπές.

Μελέτες λένε ότι περισσότερα από τα μισά προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο αναμένουν ότι μία ιστοσελίδα θα φορτωθεί γρήγορα και όχι σε περισσότερο από δύο δευτερόλεπτα αφού κάνουμε κλικ σε έναν σύνδεσμο. Εάν χρειάζονται περισσότερα από τρία δευτερόλεπτα για να φορτωθεί η ιστοσελίδα σας, οι επισκέπτες σας πιθανότατα θα αποχωρήσουν από αυτή και μπορεί να μην επιστρέψουν ξανά!

Η απόδοση της ιστοσελίδας μιας εταιρείας ή ενός Brand έχει άμεσο αντίκτυπο στην εικόνα της αλλά και στους στόχους της. Σύμφωνα με δεδομένα που συλλέχθηκαν κατά τη διάρκεια μιας μελέτης, το Pinterest μείωσε τους χρόνους αναμονής κατά 40%. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αυξήσει την επισκεψιμότητά του από οργανικά αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης αλλά και τις νέες εγγραφές του κατά 15%.

Στο Digital Node, εστιάζουμε στη “ταχύτητα, μετατροπή και επίτευξη στόχων”. Οι χρόνοι φόρτωσης μίας ιστοσελίδας είναι μια μέτρηση που ελέγχουμε ώστε να διασφαλίσουμε μια καλή εμπειρία χρήστη.

Ο χρόνος φόρτωσης και η ταχύτητα σελίδας είναι ο βασιλιάς Digital Node Agency

Αν ενδιαφέρει και εσάς να δημιουργήσετε μια πλήρως λειτουργική Iστοσελίδα ή ένα Eshop ή μια διαφημιστική καμπάνια (Social Media Marketing, Email Marketing, Google Ads, Marketing Περιεχομένου) που να φέρει αποτελέσματα στην επιχείρησή σας επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσετε όλες τις απορίες σας και να λάβετε μία δωρεάν μελέτη και προσφορά από την DigitalNode, για μία ολοκληρωμένη πρόταση για την επιχείρησής σας.

Scroll to Top