Οι 5 καλύτεροι πάροχοι υπηρεσιών πληρωμών για eShop - Digital Node Agency Post

Οι 5 καλύτεροι πάροχοι υπηρεσιών πληρωμών για eShop

Σκέφτεσαι να δημιουργήσεις την επιχείρησή σου online ή θες να πας την ήδη υπάρχουσα ένα βήμα παρακάτω με ηλεκτρονικό κατάστημα; Αφού βρεις τη δομή και σχεδίαση του eShop που θες να δημιουργήσεις, μένει να αποφασίσεις πώς θα πραγματοποιούνται οι πληρωμές σε αυτό. Στο συγκεκριμένο άρθρο, θα μάθεις ποιοι είναι οι 5 καλύτεροι, για να επιλέξεις τον κατάλληλο.

Ποιοι είναι οι 5 καλύτεροι πάροχοι υπηρεσιών πληρωμών για eShop

Ας δούμε ποιοι είναι οι πάροχοι υπηρεσιών πληρωμών, και συγκεκριμένα οι 5 καλύτεροι.

1. PayPal

Η PayPal είναι ίσως η πιο δημοφιλής υπηρεσία online συναλλαγών. Ιδρύθηκε το 1998 και λειτουργεί ως πύλη ηλεκτρονικών πληρωμών, στην οποία μπορείς να μεταφέρεις, να ζητήσεις χρήματα, αλλά και να κάνεις πληρωμές. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φτιάξεις έναν λογαριασμό PayPal και να συνδέσεις μια ήδη υπάρχουσα κάρτα (χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη). Χρησιμοποιείται από πολλές εταιρίες στην Ελλάδα και θεωρείται ο ασφαλέστερος τρόπος πληρωμής ηλεκτρονικά. Με την anti – fraud τεχνολογία της, εξασφαλίζει την κρυπτογράφηση των προσωπικών σου στοιχείων όσο και των στοιχείων της πιστωτικής ή χρεωστικής σου κάρτας.

2. Viva Wallet

Viva Wallet. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2013 και λειτουργεί σε πάνω από 30 χώρες της Ευρώπης. Είναι μια ψηφιακή τράπεζα, που εξυπηρετεί τόσο επαγγελματίες όσο και ιδιώτες. Δεν έχει φυσικά καταστήματα και διαθέτει άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδος. Παρέχει υπηρεσίες σε 19 διαφορετικές γλώσσες και πληρωμές σε 10 νομίσματα!

Μέσω της Viva Wallet μπορείς να κάνεις καταθέσεις, αναλήψεις και κάθε είδους συναλλαγή. Προτιμάται από επαγγελματίες, καθώς παρέχει καινοτόμες εφαρμογές, ταχύτητα, ευκολία και αξιοπιστία. Εξυπηρετεί συναλλαγές μέσω ίντερνετ, αλλά και μέσω κινητού με την εφαρμογή Viva Wallet App. Όπως αναφέραμε και παραπάνω, έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις και φυσική κάρτα για τις συναλλαγές σου.

3. Cardlink

Στον τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών και ειδικότερα στη διαχείριση συναλλαγών με κάρτες, τόσο στο φυσικό όσο και στο ηλεκτρονικό εμπόριο, συναντάμε την Cardlink. Η εταιρεία λειτουργεί το μεγαλύτερο δίκτυο POS τερματικών στην Ελλάδα εξυπηρετώντας με ασφάλεια και ταχύτητα επιχειρήσεις και καταναλωτές. Με ένα Cardlink POS μπορείς να δεχτείς πληρωμές με οποιαδήποτε κάρτα και με οποιαδήποτε μέθοδο.

4. Stripe

Το 2011 ιδρύθηκε η Stripe, ενώ ήρθε στην Ελλάδα το 2019. Είναι μια διεθνής πλατφόρμα πληρωμών, μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να δέχονται, να στέλνουν χρήματα, αλλά και να κάνουν διαδικτυακές συναλλαγές. Υποστηρίζει περισσότερα από 130 νομίσματα και οι ψηφιακές πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν σε ιστοσελίδα, κινητό ή και μέσω εφαρμογής. Η πλατφόρμα δέχεται μια μεγάλη γκάμα τρόπων ηλεκτρονικών πληρωμών και καρτών, όπως Visa, Mastercard, American Express κ.ά.

5. 2Checkout

Μια από τις καλύτερες πύλες πληρωμών θεωρείται η 2Checkout. Υποστηρίζει 15 γλώσσες και 87 διαφορετικά νομίσματα. Είναι ένας διεθνής επεξεργαστής πληρωμών, ο οποίος λειτουργεί ως σύστημα τρίτων και μεταφέρει χρήματα από τον αγοραστή στον πωλητή. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν πολλαπλές μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες, ακόμη και PayPal! Υποστηρίζει τις συναλλαγές μέσω κινητού και διακρίνεται για τις μεθόδους ασφάλειας, αλλά και για την εξυπηρέτηση των χρηστών της.

Πάροχοι υπηρεσιών πληρωμών – Σύνοψη

Εν κατακλείδι, οι πάροχοι υπηρεσιών πληρωμών, μπορούν να κάνουν το eShop σου ανταγωνιστικό, αλλά και ελκυστικό προς τους καταναλωτές. Θα σου προτείναμε, πριν προβείς σε σύμβαση παροχής, να κάνεις μια ενδελεχή έρευνα. Προσπάθησε να βρεις τον κατάλληλο πάροχο, να δεις αν σε συμφέρει ένα μηνιαίο ή ένα ετήσιο πρόγραμμα, ποια είναι η προμήθεια από τον κάθε ένα, και φυσικά ποιοι είναι οι όροι και οι προϋποθέσεις τους. Ακόμη, αν σε ενδιαφέρει να προωθήσεις επιπλέον το ηλεκτρονικό σου κατάστημα, μπορείς να αξιοποιήσεις τις αποδεδειγμένα επιτυχημένες digital marketing καμπάνιες σε Google και Social Media, όπως και το e-mail marketing και τα αυτοματοποιημένα emails για eShop. Έχοντας κατανοήσει τα πλεονεκτήματα και τις διαφορές του κάθε παρόχου υπηρεσιών πληρωμών, τώρα μπορείς να επιλέξεις αυτόν που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σου.


Επικοινωνήσετε μαζί μας για να λύσετε όλες τις απορίες σας και να λάβετε μία δωρεάν μελέτη και προσφορά από την DigitalNode, για μία ολοκληρωμένη λύση για τη σχεδίαση και κατασκευή μίας γρήγορης, καλαίσθητης και αποδοτικής ιστοσελίδας και αυξήστε τις πωλήσεις και την προβολή σας.

Πηγή

Scroll to Top